Giveaway - Julemandens flaskepost.

Stoffer til alle på facebook !

Mange vil sikkert blive forargede over min overskrift og det er jeg også selv!
-Jeg har lige set jagten på tv3 og hold kæft hvor er det bare sindsygt ! ..Så nemt det er at skaffe alle former for drugs på nettet og ikke mindst facebook, som størstedelen af befolkningen benytter. Unbelievable!
Derudover er det da endnu mere ufatteligt, at facebook’s administratorer ikke vil gøre noget for at lukke siderne ned eller stille op til et interview for at forsvare deres egen virksomhed. Jeg har godt nok overvejet at lukke min facebook, bare i protest over den latterlige opførsel !
Det er da også så dybt forfærdeligt, at medierne er blevet så farlige at omgås i hverdagen. Man hører jo dagligt om unge piger der bliver misbrugt og kidnappet etc. grundet facebook, hvor de møder pædofile, der som regel udgiver sig for at være unge drenge. Det er så grotesk.
Jeg frygter inderligt hvordan det vil være når mine piger når den alder, hvor de begynder at bruge offentlige medier..
Tilgængelige sex sider for børn, terror sider hvor man kan købe plutonium og lave bomber, åbenlys narkohandel i gaderne? I dont know ..
Men det vil ende galt, hvis der ikke snart bliver sat en stopper for tingene.
– Jeg beklager det sure opstød, men jeg synes det er så forfærdeligt , at det burde deles, så folk der måske ikke har set programmet, kan få en fornemmelse af hvor absurd tingene efterhånden er begyndt at være !
Men ellers rigtig god aften til alle, og husk at tænk på jer selv & dem i elsker <3

Lots of love MG.in love?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway - Julemandens flaskepost.