Hypnose og bloggers delight.

Hypnose, jalousi og kernefamilie.

Jeg lovede en opdatering fra sidst og her kommer den.

Jeg har i flere år haft et inderligt had og en overdrevet jalousi til en pige, og det har udløst rigtig mange problemer for mig!
Det er en laaaaang historie, men for at gøre den kort, så startede det med, at min eks kæreste havde et barn med den her pige og han fandt så sammen med mig. Der gik noget tid og han prioriterede udelukkende hende og deres fællesbarn fremfor mig og hans “nye” liv, dermed ikke sagt at han ikke skal have tid til sit barn, for selvfølgelig skal han det, men det hele tog overhånd og tiden gik yderligere.. Hun begyndte at kontakte min daværende kæreste, de skrev sammen bag min ryg, hun kontaktede mig og dukkede op på min bopæl med trusler om at jeg bare skulle holde mig væk.. Derudover var han mig gentagne utro med hende og gik endda i detaljer med hvordan hun var, når de var intime sammen. Det var frygteligt at gå igennem og der ramte mig ekstremt hårdt psykisk. Jeg prøvede alligevel at holde ud, for som man siger.. Kærlighed gør blind ..
Jeg havde i mange år drømt om en kerne familie, med barn, kæreste og et velfungerende liv og jeg blev ved med at håbe.
Hans utroskab fortsatte og han begyndte at bruge vold i vores skænderier og samtidig nævne hvor meget denne pige var bedre end mig ..
Nå .. Men efter et 3 års opslidende forhold gik vi langt om længe fra hinanden og jeg havde stadigvæk et inderligt had til både min ekskæreste og pigen han havde barn med..

-Tiden gik og jeg mødte denne fantastiske mand René. Vi havde det fantastisk sammen det første stykke tid, indtil jeg så fandt ud af, at han for få måneder tilbage også havde været sammen med den her pige, som mit had var så stort til.
Det skal siges at det er omkring 2 år tilbage.
Jeg føler der er noget galt med mig, på grund af det dybe had jeg har, som jeg føler burde være forsvundet for længe siden, men jeg må acceptere og erkende, at sådan er verdenen ikke for mig.
For René og jeg har det også kostet mange skænderier, en masse tårer og egentlig også mistillid over de overstående ting jeg har gennemgået tidligere.
Han har alligevel været stærk og gjort alt for, at bevise sin kærlighed til mig.
Han blokerede hende alle steder og har gjort og gør stadig alt for at overbevise mig om hvor god jeg er for ham. På trods af det, fortsatte skænderierne og intet hjalp.
Vi besluttede os for, at noget måtte gøres, for vores forhold var ved at glide fra hinanden, grundet min jalousi.
Derfor tog jeg til den fantastiske hypnotisør, Ole bajsen. Han er en super venlig mand, og han kan i den grad sit kram! Det kan uden tvivl anbefales. Siden min første session, har der ingen skænderier været, og jeg føler mig lettet, mere end nogensinde før.

Langt om længe er min drøm blevet virkeliggjort om familielivet. For et halvt år siden fik vi endnu en skøn prinsesse, så alt er skønt, som det burde være!
– I næste indslag vil jeg fortælle om Cecilya og hendes forhold til hendes biologiske far.
Husk at læse med. Der vil løbende komme konkurrencer, spændende opslag og tips til diverse ting 🙂
20151103_143851_resizedPicsArt_11-03-07.40.49_resized_1

Lots of love MG.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hypnose og bloggers delight.