Indsamling til min mors sidste rejse.

Årsdag&dejligt besøg.

Min kære mammi er tiden på besøg, og vi nyder det derhjemme !
– Indsamlingen til min mors sidste rejse er gået rigtig godt! Jeg er efterhånden oppe på 2000kr indtil videre. Jeg håber stadig folk vil bidrage.
Til alle jer der ikke ved hvad der handler om, så kan det læses i forrige opslag. er er oprettet sponsor konto 🙂 Men pengene kan stadig overføres på mobilepay, hvor pengene kommer direkte videre til sponsor kontoen. Nummeret er : 31581265 <3
Årsdagen med René gik over al forventning. Jeg tog ham med i svømmehal, og han&jeg var der næsten som de eneste. Derefter tog vi på et lille roadtrip og besluttede os for en overnatning i bilen. VIDUNDERLIG TUR!!
Dagen i dag, står på besøg fra Sjælland + babyshopping til den lille prinsesse <3
Der skal sættes hegn op i haven i løbet af weekenden, så der også bliver klart til vores lille nye Coda’vuf. Der sker super mange lækre ting i tiden, og jeg skal nok holde jer opdateret <3

 

1

  • Piaranja

    Jeg kan slet ikke forstå, hvordan du kan finde på at tigge penge fra andre mennesker til din mors sidste rejse. I kunne have været til cape town flere gange for de penge du har brugt på bil, sofa, ekstensions, tatoveringer, bryster, hunde og rejser til dig og Rene. Sæt tæring efter næring lille ven. Og hvis du virkelig føler så stærkt for din mor, havde du nok selv sørget for at spare de penge op.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsamling til min mors sidste rejse.